the age thing

Jag brukarvara ganska coollugn med åldrar och inte få lltför mycket panik över att fylla år. Men nu satte jag faktiskt teet i halsen. Lady GaGa är ett är ett år yngre än vad jag är!!!
HUH=??!!?!
Hur kan hon vara så ball och cool och mogen och het och ful och konstig och kreativ och lovely, medan jag bara är en tedrickande snart 25 åring med dåliga tänder och lata tankar?
Hörrudu Gud, nu får du fan sätta igång med att styra upp livet mitt. Det börjar bli lite brådis

lite överdrivet

Jag hatar att kommentera bloggar bara för att man måste skriva in de där säkerhetsbokstäverna för att bevisa att man inte är en robot. Det som räddar upp allt är ju att de ofta är korta ord, men nu skulle jag precis kommentera minigans blogg då detta kom upp
ssss
WTF!
Orka skriva en helt kapitel bara för att få kommentera.
En annan sak som också hamnar i överdrivet-kategorin är denna reklam från facebook:
sssd
Jag vet inte hur speciellt charmerande det är att ha en dataanimerad mun med tillhörande tänder.

dagens fråga...

...var denna: 
Maria, hur vet man att man har skabb?
Dagens mat:
tacos
dagens öl:
Bjorne Bryg 3,5%
Dagens sysselsättning:
titta på tåg som åker med 15 dagisbarn
dagens gårdag:
St Patricks Day med en hel drös med vänner på Big Ben av alla ställen (St Patricks är irländskt, men man kan bevisligen fira det på engelska pubar också). Och vi sjöng I'll sing you one O (eller vad den nu heter) i alla tolv verser och ingen kickade ut oss för störigt beteende. I vanlig ordning sprang jag hem som askungen vid 23 för att hinna hem till sängen. Helt osnuskigt, jag ville bara sova. Dessa miljoner barn jag tar hand om kräver en utvilad Carina.
Dagens dag:
Jobb och sen konstant sittning framför datorn, med en 15 minuters paus för dusch och matlagning (se 'Dagens mat'). Framför datorn har det varit Ugly Betty, American Idol och scrubs blandat med facebook och ...
..äsh, fan va tråkigt. Who cares?
Jag är hångelsugen.
och Djingis Kahn är mitt enda sällskap denna torsdagsnatt. 
Hörrni... fredag imorgon. Me likes. Jag slutar halv 5. Call me *wink*

Not bad, not bad at all

18.01 och jag dricker folköl och spinner framför nya Gossip Girl. Fodralet är den lilla svarta och blingblinget är dagens förskoleverk, den gigantiska knallgula knappen trädd på min vanliga silverkedja. Done and done. 
Svårt det här med vrede. Att kontrollera den och veta när den ska lossas. Men jag tittar på gossip girl och Serena stormade precis ut på Nate för en typisk fjantig sak. Men de kommer ju lösa det vilken sekund som helst (ja, jag tittar samtidigt som jag skriver) och det är så mycket lättare att reda ut dessa fjantiga problem om man har stormat ut. Men hur vet man när man gör vad. När är man en biatch och när är man en person som bara tar sig de friheter man förtjänat (och som argumentably är bäst för situationens hållbarhet)
Lugn och fin gör ingen glad. Snäll och följsam är det nya värsta. Eller så har jag helt fel. Inspirera mig. 
Vad jag inte har fel i är att folköl är gott och helger är härliga och solskensmornar på jobbet faktiskt är underbara. 

the weekend diaries

Igår var en sån där kväll. Eller dag. Eller kväll. En sån där kväll som bara händer utan att man planerat. En sådan kväll som börjar i arbete, och slutar i vin och tacos och diskussioner mellan gamla vänner, mig själv och en bror. Och sen lite till arbete. Och sen mer vin och tacos.

mm, tacos.

Projekt Road to Europe börjar äntligen dra ihop sig och jag letar fler roliga tävlingar man kan ställa upp i. Tävlingar kanske blir min nya grej. Och förskolan börjar också dra ihop sig och jag tror jag ser fram emot att ha en vardag åt mina egna sysslor, men jag vet ju också vad tid gör med mig. Speciellt tid som bara går.


Idag blir mina meningar lite abrupta, mina poänger förlorade i stavningar och grammatiska funderingar. Jag kallar det söndagslyrik, andra kallar det värdelös blogg. We can't all agree all the time, I suppose.

Jag gillar ordet suppose. Jag gillar också ordet brobdignagion. Jag gillar inte ordet bottle eller butter. Fun facts from fiery female fondling for fast food.

sommarsommarsommar. I've got summer on my mind

87%

Den 6 februari läste jag en artikel i expressen som handlade om att läsk är helt livsfarligt. 
Detta var ju en tråkig nyhet tyckte dåtidens Carina som ändå gick i sluta-tankar, så hon bestämde sig för att sluta dricka läsk. Sluta dricka något som inte var vatten, undantaget är förstås alkoholhaltiga drycker (så tråkigt ska jag inte ha än). 
Och vips så är jag här, en månad lite drygt socker-sober. 
I förrgår var jag och Brubru på Birkastans Pizzeria (jag tittade på när Bruno kämpade i sig en kebabpizza (köttätare som han nu är igen (han går definitivt inte i slutatankar))), brevid oss satt ett gäng 16åriga människor och åt pizza och drack läsk. Varsin coca-cola 50cl flaska. De drack upp den, sen gick de och köpte en till. Jag höll på att smälla av. Hur kan man! viskade jag förskräckt till Bruno som en gamling och han skrattade åt mig. I'm turning in to one of those people. Who would have thunk it?
Lugn Bara Lugn säger Kristina Lugn till mig när jag åker tunnelbanan mellan mitt temporära HQ i St Eriksplan och mina gamla hoods i Södermalm. Och jag tar emot det, för det är ett bra mantra att ha. Det och Take a Walk on the wildside. 
Men det är ett annat inlägg.