a familiar face

 stormare

En jävligt cool svensk visade sitt välkända ansikte i dagens entourage. Jag blir alltid glad av att se honom, särskilt när han bara poppar upp utan att man visste att han skulle vara där.

Skönt också att han inte spelar sig själv som så många andra gör i den serien, jag ser hellre att han får skådespela lite.

När jag tänker på det har Entourage gillat svenskarna. Åkerblom tjejen (vad hon nu heter), Stellan Skarsgård och nu Peter Stormare. Sverige är så jävla it just nu. We loves

800 kr fattigare...

... men 4 läroböckers kunskap rikare... eller ja, snart iallafall.
Kanske.

Äsh.
4 läroböcker rikare!

och kolla:

dotter

va osnyggt hår hon har, presidentens dotter i 24

imorgon

...kommer nya True Blood, avsnittet heter Frenzy och det är det näst sista avsnittet av säsong 2. Och som sagt, folk har True Blood feber.

Lite spoilers för säsongsfinalen och ett sjukt bra avsnitt av Ausiello-TV hittar ni nedan.




Imorgon är också min fösta fysiklektion, och den första dagen jag har alla mina ämnen på samma dag. It's heating up, people.

för att det är så random

sjukt

02.33

Åhhh.... jag vill aldrig mer dricka drinkar. Asså shiiiit. vad hände med att bara beställa en storstark?
Nåväl, Sjukt god mat och otroligt trevligt sällskap vilket egentligen aldrig kan bli fel.
Av någon anledning tog vi den långa vägen hem, vilket innabar att åka förbi KGB, gå in, krama lite vänner, tänka 'fyfan va varmt det är härinne', sen snabbt som attan skutta ut därifrån och åka hem på riktigt.

Good times.

Imorgon ska jag tvätta fönster i duvbo och försöka få Bruno att bjuda hem mig på middag efteråt. Det kan nog också bli bra.

sov gott
sov

Bondegatan

Det var loppis på bondegatan idag, jag och Maria traskade dit och jag köpte hela 15 items. Jag är helt död i shoppingmusklerna, nu är det bara direkt in i duschen för att sen gå och käka på Koh Pangang (eller hur det nu stavassss). Och jag är hungrig.
Det ska bli gott.

*awkward silence*

Några skittrista blogginlägg måste man väl få skriva

dagens dylan

Denna höst är Bob Dylans höst. Så därför är detta ett helt nytt segment som introduceras i denna blogg.
Härnedanför ser ni ett så ikoniskt Dylanklipp som nu har gått och blivit nästan allmänbildning att ha sett. Vi kallar det Dylan vs the Media, och vi älskar honom varje sekund.

Enjoy:



För att vara ärlig är varje årstid hela tiden Bob Dylans årstid, but anywhoooozle.

02.24

Hur svårt är det att överleva en plankrash ena året, och sen dö av en överdos nästa.

det var allt.

Man lär sig något varje dag

Helt plötsligt hajar man någonting och pusselbitarna faller på plats.
Så var det för mig idag när my man Michael Aussiello förklarar att Zooey Deschanel och Emily Deschanel är systrar.

sister

Två sjukt coola människor. Fröken Bones och Trillian, Vilken jävla familj.
Now that is one christmasdinner I would love to attend, you know what I'm saying? YAKNOWHAI'MSAYN?

Loves it



Har har vi världens coolaste fd idoldeltagare, tillsammans med kanske den längsta kvinnan jag någonsin träffat. Och hon är ett gediget Ola Magnell-fan, vilket alltid är en fördel.

Har ni förresten alltid undrat hur jag skulle se ut om jag vore liiiite tjockare och liiite yngre och var uppväxt i Australien?

Wonder no more:

carina


Det roliga är att hon är i publiken av Australias Next top model, vilket jag absolut skulle vara om jag var 16.

Äckliga Carina påväg till skolan

Jag gick in i pressbyrån, hade ju missat min tunnelbana så jag visste att jag skulle vara försen till kemilektionen, men det var ändå underligt, för vem handlar någonsin på pressbyrån?
Gick fram till frukostvarorna och tittade. Ostmacka 23kr. Ska jag verkligen, 23 spänn för en sån liten skitmacka. Gillar jag ens ost?
Jag tog en macka.Jäteskumt kändes det. Och om  jag ändå skulle vara skum är det likabra att jag tar en Pucko också, bara för att fullborda.

pressbyrån

Jag sitter på tåget. Det sitter två personer framför mig och jag läser på de sista 70 sidorna i Brott och Straff. Jag tar mig en tugga av min frukost och inser snabbt sm attan att detta jävla skitbröd har skinka i sig. Häri börjar det knepiga.
Jag kan inte svälja, vill inte ens tugga vidare på tuggan jag redan tagit. Jag måste bli av med denna tugga på något sätt. Men det är folk på tunnelbanan och när man läser brott och straff är man mer misstänksam mot folk (varför stirrar alla på mig? Vet de att jag har kött i munnen som jag måste spotta ut? Hur kan de veta det, hör de vad jag tänker?) Det är speciellt två personer lite längre bort som tittar på mig. Jag låtsas läsa vidare, skinksmaken brer sig ut allt mer och när de två slutat titta på mig tar jag min chans.
Brott och straffuppslaget förs upp som en skyddande vägg mellan mig och de där personerna som stirrat och snabbt som attan spottar jag ut en överfull/äcklig/köttig/dyr tugga pressbyråfralla i min hand. Och medan jag långsamt för ner boken tillbaka till en normal nivå, för jag också ner min slutna hand mellan tunnelbaneväggen och mitt säte, mot tunnelbanegolvet, hela tiden låtsas jag läsa vidare min bok. Jag släpper biten. Tittar upp (detta kan de ju inte ha sett?), mina två iaktagare tittar fortfarande bort, skönt.
Men precis som Raskalnikov har jag förstås missat någonting. Killen mittemot mig som bara blundat och lyssnat på musik sitter och stirrar på mitt nyslängda paket med en rynka på näsan. Jag får panik, stay cool  Carina, du läser bok, ingenting annat. Läsaläsaläsa.
Västraskogen, byte för tunnelbana mot Hjulsta. Se upp för avståndet mellan vagn och plattform när du stiger av.

Två tjejer som sitter i 4an brevid oss går av. Jag ser hur han stirrar på mig. Jag LÄSER.
Han ställer sig upp och sätter sig i fyran brevid.

Jag dör lite inombords.

4 stationer kvar.

Tiden som vart, fort som fan

Så blogg.se har True Blood feber.
Sverige i sig har true blood feber.
True Blood toppar tittarsiffrorna i USA.
Själv säger jag, meh hallåååå, häng med i matchen, true blood hypen är över och nu tittar vi utan att behöva hypa. Vi behöver inte snacka om den var 10e minut, för den fasen gick vi ju igenom för ett år sen.

Vampyrserien Moonlight, däremot, är precis i hypestadiet.
Logan Echolls (Jason Dohring) som vampyr kan man väl inte tacka nej till

love


I andra nyheter är det skola som gäller. Skola, Kista galleria, Mad Men och Spendrups Bright Brew is the shit.

Och CocoRosie såklart.




Vad funderar jag över i just denna sekund? funderar ni kanske över. Jo det ska jag säga er att jag funderar över hur snygg man får vara. Och svaret på den frågan är ganska precis såhär snygg:

kate

Kate Moss toppar listan. All the way.

Slut på fluff.
Precis som alla ni andra har märkt så är hösten på ingång och med den en angelägenhet att dokumentera mera.

Så det är temat.
Dokumentera mera