Det var en gång en lördag

Fan va full jag är. Så full att jag inte ens hajjar pikar. Eller kanske hajjar dem även fast de inte är pikar. Förstår ni vad jag menar? Ni mina tre läsare?

Vad är det som händer? Hajjar ni förvirringen?


Just nu är allt lugnt lixom. Ett stadie av utveckling. Jag vet inte om jag vaggat in mig i någon slags falsk lycka, eller om jag bara känner mig ovan i lyckans varma yllejacka men någonting är skumt. There is someting fishy going on around here *lyfter ögonbrynen sådär som han i Robin Hood*.


Jag mår illa, det är något av en normal för mig känns det just nu. Jag kanske bara ljuger eller hittar på för att det låter bättre, själv har jag ingen aning så gissa fritt. Jag bara håller fast vid kylan, känner fortfarande att något är på gång och det känns skönt. Jag vet förståss inte vad, men det gör inte så mycket. Det behöver inte ens vara något, jag är nöjd bara jag får känna såhär. Såhär frisk.

Men jag mår illa. Och det är alltid en nackdel.


Vad mer. Bloggen funkar inte denna jävliga lördag. Jag har en tenta som ska uppfinnas denna vecka. Uppcon följer. Jag tror jag är rädd. Som vanligt bara, inte speciellt för denna gång. Men det är läskigt att tenta och övergivna nätter i Uppsala har jag mer än ett ledsamt minne ifrån. Men det är hela grejjen tror jag.

Ja vet aldrig vad som ska säjas. Jag är dum nog att inte säga något. Är jag ens mig själv? Finns ens ett mig själv att prata om?


Inatt var vi på något skaldjur. Maria är allergisk så det var inte så konstigt att hon drog. Jag är vegetarian så självklart mår jag lite illa. Vi har alla våra platser vi funkar på. Jag funkar i mörker och fuler, så jag kan se snygg och lysande ut. Det är basic facts.


Fast om jag hade en massa pengar skulle jag nog bara köpa en dator.

Jag borde sova. Bättre än såhär blir det inte inatt. Imorgon är det söndag, för en gång skull skulle det vara skönt att få slippa. Slippa söndagen.
En vecka är fullproppad av söndagar.


Tänk om jag vore idol Carina. Förstår ni hur ball jag skulle vara då?


UppCon!

-En säsong av Friday Night Lights senare-

Friday night lights är fett bra. Men som vanligt säger Ausiello att den har en rättså svag skara åskådare. Detta förvånar mig inte det minsta längre, jag har blivit gammal och cynisk. Men för att se saker ur en positivare riktining så börjar ju seriens andra säsong snart och kanske kommer miljoners miljoner titta!

När vi ändå håller på med önsketänkande har jag några fler saker att ta upp. De uppenbara:
Bring back Veronica Mars
Låt oss få se Lost säsongerna som vanligt istället för ett års uppehåll mellan dem.
Ge mig Sawyer (och nu ocks Matt Searsson i Friday Night lights... vem kan motstå en stammare?)
En extra helgdag i veckan. Börjar bli trött på att tvingas komma till skolan/jobbet bakis bara för att helgdagarna är för få

De mindre uppenbara (nerenbara?) (nerenpåklädda?) (tog jag det för långt nu?) (Ja)(...)
Vill hitta ett par glasögon som jag passar i
Ge mig styrka att faktiskt sitta ner och skriva min tenta
Idol borde gå alla vardagar, inte bara tisdag-torsdag
Lär mig spela guitarr



Ok... slut på den HEEEEELT meningslösa delen av denna blogg.
Mer TV. Jo just ja. Jag har börjat titta på Love Hina som är min första tjej anime serie (ja jag hatar också att de delar upp animen efter kön, helt puckat och elakt). Den är fakitskt helt ok. Eller rent utsagt skitrolig. Handlingen är väl tunnare än de vanliga animeserierna, men skämten är helt otroligt roliga.
Helt enkelt en komedi serie, anime style.
 
Annars åker jag snart till UppCon fö att sälja manga. Jag kommer nog dö av nervositet och jag ska bo i sovsalar och får itne komma hem på en hel helg. Jag fattar inte hur det ska gå till. Samtidigt som jag ska til UppCon ska min tenta och projektarbete lämnas in.


ässsccchhh.... ingenting jag skriver blir intressant idag. Inte ens för mig. Mina tankar känns hoppiga, ingen fokus alls.

Först vill jag tacka Maria för middag och fest hemma hos henne i helgen. Jag har aldrig varit så mätt och belåten.

Äsh...det vad väl kanske det enda jag egentligen ville säga.

YEY, imorgon blirre pastasallad från skolan. MUUUMMMMSSSS!


en riktig blogg... kanske

Varför. Jag kan verkligen inte hajja varför man har jackpot på 110 miljoner och inte bara har fler små-jackpottar. Jag skulle hellre köpa lottobiljett om det såg ut att KUNNA ge resultat.

Det fick bli min inledning i denna bloggiga blogg. Entourage är över. Delad kritik från mina vänner. Inte lika bra som förra säsonger får jag höra en del av, men själv tycker jag väl att det lunkar på. Jag gillar karaktärerna och njuter av att se dem i rörelse.

Däremot stänger jag fort som fan av TVn när det är ett dåligt program så att det programmet inte ska få min tittarsiffra! För mig är det seriös politiskt bojkott och det är vårt ansvar som tänkande varelser att visa vårat missnöje. Nej tv4, jag tänker inte se dina heroes avsnitt när de föds upp och livnär sig på den Amerikanska publikens (och därför också till stor del resten av världens) intellekt och originalitet.

Jag undrar hur TVbolag vet hur många tittare ett program har. Märker de när jag sätter på  TVn? Kan inte SR låna den mackapären och på så sett se vilka som har TV hemma och kräva dem på tv avgiften?

Jag vaknade upp i morse (14.05) och kände hur det saknades konståkning i mitt liv. Det känns som ages ago jag såg mina vänner Evgeni och company. Jag skulle nästan ge mitt lillfinger för en kvadruppel salcov. 

Så... nu orkar jag itne vara mer osammanhängande. Jag behöver en röd tråd för att klara denna bakisdag. Hoppas alla i världen har det bra och är väldigt lyckliga nu för det ligger i luften... ett slags lugn med höstjackan. Detta kanske kan funka trots allt...

Konichiwa

Hittade detta inlägg sparat men inte publicerat:



Jävlar vilken fulleyra det blev igår av någon outgrundlig anledning. Fast det var nog spriten blandat med syrebristen som slog sig ett spratt över oss.

Bruno kastar öl och papper och örfilar till höger och vänster. Stackars Anton som kom sent. Stackars mig som blev illamående och gick hem och stackars Bruno som (fick jag precis veta) spydde i natt. Men det var ändå roligt. Som fallet så ofta är.

Nu har jag läst ut min bok Mina döttrars systrar. OJojojojojojojojojojoj.... vilken litteratur! Helt tokigt. Nu ska jag ge mig på min första Marianne Fredriksson bok "Paradisets barn" efter att ha lånat av Lovisa. Så det är hon som får skulden om den är dålig.

Fast ännu längre och kanske liiite mer i fokus ligger väl faktumet att jag fått ett nytt jobb. Och jävlar vad jag inte hajjar något. Som tur är har jag inte officiellt börjat än så jag får fortfarande se ut som ett frågetecken hela dagar. Men ush och fy så läskigt detta ska bli.

www.tokyostop.jp