Ibland... bara ibland så suger humöret extra mycket

Så Harry Potter ska inte komma ut nu i november. De har bestämt sig för att skjuta upp den färdiga filmens premiär till JULI nästa jävla kuk år. Vilket i sin tur skjuter upp Harry Potter filmen efter det till året därpå osv.
Jävla bolag asså. Det är samma bolag som släppte nya batman filmen. Och eftersom de tjänat så mycket pengar på den detta år (typ rekord) så är det i stort onödigt för dem att släppa en garanterad kassasucce som Potter under samma år. Speciellt eftersom de nästa år i jämförelse med detta år kommer se ut som om de har tjänat lite pengar.

ÅHHHHH...Q!!!!! Sluta bara. Jag blir ju tokig. Det är så överstyr. Det är så pengacentralicerat att det känns smutsigt att ens njuta av en film. Och jag har sett batman, på bio. Jag har vart del i att bidra till denna jävla situation (ok, det var inte jag som betalade biljetten, men om jag inte hade gått hade ingen betalat för den biljetten) Potterfans uppmanar till bojkott av Warner Bros filmer och också, eftersom filmen är helt jävla klar, kommer alla försöka ladda ner den så fort den första läckan kommer ut. (Det är svårt för ett så stort bolag at hålla tätt i 11 jävla månader!!!) . Själv blir jag bara så otroligt jävla pissirriterad över denna pengahets. Och helt sjukt, går det bra för ett företag (som nu med batmanfilmen) går det dåligt för fansen? Hur fan är det logiskt?

Ok. jag har haft en pissvecka and clearly things aren't looking up. Gud, jag hajjar vinken. Jag har uttalat mig dumt om en plånbok innehållande 2000kr som jag sagt att jag bara skulle ta, istället för att lämna tillbaka till sin ägare. Jag är hemskt ledsen och tar verkligen tillbaka vartenda ord. Jag ska ändra mig nu när jag verkligen visats prov på din oändliga makt. Utan dig på min sida är jag en bitter jävel.

Med risk för att få religionshatare (i.e vanliga människor) efter mig måste jag ändå säga att jag tappade mitt kors 080808, på stureplan av alla ställen att tappa kors på. Sen dess har saker och ting gått utför. Och nu sitter jag här, bitter och förbannad på amerikanska filmbolag, på mig själv och på vädret och på ekonomin och kapitalismen och bostadsrättsföreningar och oinstallerade diskmaskiner och tunt hår och de döende sjöbottnarna och alla orättvisor och denna omöjlighet att bara få göra rätt för sig.

Så medan jag känner mig maktlös över Harry Potters öde, mitt eget öde och världens allt mörkare framtid, hade jag tänkt att laga mitt kors, laga mitt brustna hjärta och bli en bättre person. Men först måste någon där uppe ge mig en jävla break! ¨

Så.
Slut på argt meddelande.

Ses vi ikväll hos Frans? I´ll be the one dancing on the table


Harry Potter

this is what it sounds like

Som vanligt har jag svårt för att komponera hela blogginlägg. Det som följer är opublicerade småtankar utan någon som helst vettig innebörd:

----

Det var en gång en dag som började väldigt sent. Ungefär vid den tiden på dygnet vanligt folk kallar eftermiddag. Fröken Fräken stiger äntligen upp ur sin djupa vila. Hon tänker Godmorgon Världen! och världen tänker lite avundsjukt tillbaka att Morgon var för en handfull med timmar sedan.
Åh va stökigt.
Mums, Lövånger Kalaskaka.
sms från Bruno

Basse ringde precis, men han la på igen efter bara någon minut. Du är skittråkig att prata med just nu, sa han modigt och jag kunde inte annat än hålla med honom. Jaja, vi hörs väl senare, OK hej.
Livet som nybliven arbetslös är svårt. Mest för att man har så mycket tid på sina axlar som man sällan gör något vettigt av. Tiden spenderas med Bob Dylan. I 50-60 talets Amerika reser vi runt och är lite småmobbade, men jag har en helt säker känsla av att allt kommer lösa sig. Bobby kommer lyckas och jag kommer få höra alla de suveräna låtar han får göra. När jag motvilligt stänger igen biografin om hans liv är jag tillbaka på Söder, tillbaka till regnet och förlorad är säkerheten av att allt ordnar sig.

Hemma är man iallafall, hemma i och livet drar igång som vanligt igen. Tiden på luffen känns mer avlägset för varje dag (inte så konstigt kanske), men det ska bli sjukt kul att redigera alla filmerna så fort Frans har kommit förbi och kirrat min dator. YEY.

Min nya stilguru Ross Hancock i project Catwalk säsong 3:

vill ha!

fina färger

vill vill vill vill vill ha den där koftan!


Såg precis nya Harry Potter teasern!!!!


And I close my eyes and tighten up my brain
For I once read a book in which the lovers were slain
For they knew not the words of the Free States' refrain
It said:
"I believe in the Power of Good
I Believe in the State of Love
I Will Fight For the Right to be Right
I Will Kill for the Good of the Fight for the Right to be Right"
- David Bowie

Snip snap snut
så var sagan slut