Robinzone premär

Robinzone börjar HÄR:




to make it better maybe

lostt

Datum satt.

Den 2 februari 2010 sätter allt igång. Den sista säsongen av Lost.

Någon som är sugen?

Carina the Cougar

old


Jag har klarat av ännu en helg. Och egentligen vet jag inte riktigt hur den var, har inte riktigt fått grepp om läget. Den har gett mig en del att tänka på. Hjulen snurrar för fullt. Men vissa saker har vi ändå redan kommit fram till/fått lära oss/ redan hajjar. Här är några highlights:


* Folk som är födda 1989 är visst 210 långa.

* En gentleman lämnar ett ställe under tystnad och med en taxi redan väntande på honom (eftersom jag inte är man gick jag förstås därifrån ganska högljutt och spatserade hela den långa vägen från Gamla stan till slussen med gott sällskap som enda paraply mot det duggande regnet)

* Leonard Cohen spelas ibland när man går ut på krogen, och Carina spinner då som en katt. Och ni kan inte förvänta er att hon ska lyssna på något ni säger under den tiden, för hon är all in i Leonard Mode.

* 24 åringar går nu, vare sig vi vill eller inte, rakt in i MILF/Couger-eran. Och jag vet inte vad man ska tycka om det. Hittills rockar jag det, men hjulen snurrar fortfarande ju, man vet aldig vart de landar.

* Hatt med Flor kommer vara inne om 1-2 år.

* Om man vill beräkna den elektriska energi, som under tiden t omsätts i apparaten, använder man sambandet:
E= U * Q = U * I * t


MILF-Carina
signing off

Carina ångrar ingenting

Så jag har börjat titta på Glee and I love it.
Fast det motarbetar direkt min nya policy av att inte titta på serier.


HJGJJG

Förörvrigt är det väl tur att jag bor ensam. Ensam i min stökiga lägenhet, med min stökiga själ, med mitt stökiga sinne.

Detta blir lite stream of consiousness (hur nu det stavas), har bråttom och tittar på glee samtidigt. Det är den där multitasking grejjen, som jag också tror på, att dagens folk inte kan föda upp en Einstein eftersom vi måste ha så ånga bollar i luften bara för att leva ett drägligt liv.

Drägligt liv. Låter så odrägligt tycker jag. Man kanske ska bli Einstein iallafall då. Kalla mig Tsveistein.

I said are you ready?

Klockan är halv 2 på natten. Jag börjar 10 imorgon. Fick F på min kontrollskrivning och har utvecklat en kronisk trötthet som håller mig från skolan.

uuuu

Men frågan är om ni kan hitta det otroligt, helt jävla otänkbart roliga i denna bild?