När man är fast


I Douglas Adams bok "Dirk Gentlys holistic detective agency" finns det många mysterier, men ett träffade mig hårdare än det där jävla ankarspelet jag sprang rakt in i under min tid som sjöman (se tidigare blogginlägg för refereser)
och det var mysteriet med soffan.
      Mitt emellan alla bortsprungna katter, killen som precis dog vars själ vägrar gå vidare någonstans och ett omöjligt magi-trick finner man den nyköpta soffan. För er som itne läst boken ska jag försöka förklara. Huvudrollen har köpt en ny soffa, men när han skulle bära upp soffan för trapporna i hans lägenhet (trappan kröker sig) så fastnade soffan. Han börjar då försöka trycka och dra lite var stans vilket funkar ett tag men helt plötsligt går det inte alls. Inget går att dra i, inget går att rubba.
Soffan är helt fast.

Ibland är jag en matematiskt omöjlig soffa, utan logik eller rikning.


I serie väg (den enda sanna vägen) är man rätt fast just nu också. Bara ett fjuttigt entourage i veckan har man att se fram emot. Inte ens Michael Ausiellossida är rolig just nu. Bara en massa scoop om de där tråkiga serierna som ingen tittar på på riktigt.
Men när serier inte fyller ut mitt seriebehov har jag på senare tid övergått till youtube vloggar. Och detta i sin tur har lett till att jag nu är över öronen förlkad i en Ausralienska vid namn Natalie (ni hör ju, Natalie, det är som honung för öronen). Hennes username är Communitychannel och hon är underbar. Men kom ihåg att hon är MIN, så ge fan i att ta kontakt med henne eller liknande =)


Egentligen är det bara harry Potter tider nu. Med premiärbiljetterna til Harry POtter 5 i säkert förvar hos Maria (snälla Maria säg att de fortfarande finns, I had to learn the hard way remember?), och sjunde boken beställd för upphämtning så fort akademibokhandeln öppnar den 21 juli känner jag mig faktiskt helt förberedd för två veckor av trollkarlskrig. Men är jag verkligen fördeberedd på att få reda på hur allt slutar?

HELL FUCKING YEAHHHHHH!!!!